Onze Werkwijze


Doelgroep
SolarForce Systems heeft zich gericht op het ontwerp en installatie van zonnestroomsystemen voor het MKB segment, woningbouwcorporaties en scholen met een omvang vanaf 40 tot 1000 zonnepanelen.
Met name in dit segment zien wij dat wij ons kunnen onderscheiden door extra aandacht te geven aan de installatie van de systemen.
Een zonnestroomsysteem blijft voor vele jaren op het dak liggen en dan is het een fijn gevoel dat deze volgens de hoogste standaarden in de solar branche is geïnstalleerd.

Schouwen
Wanneer je ons vraagt naar de mogelijkheden naar de plaatsing van zonnepanelen komen wij altijd langs voor een schouw.
Net als jij houden ook wij niet van verrassingen in de offerte en wij willen graag vooraf weten waar we mee te maken krijgen.

Offerte
Na de schouw volgt er een vrijblijvende offerte. Hierin vermelden wij precies wat we gaan doen, welke materialen we leveren en wat de kosten zijn. Ook staat in de offerte beschreven wat het zonnestroomsysteem jaarlijks aan energie gaat opwekken. Je krijgt gelijk jouw eigen accountmanager aan wie je eventuele vragen over de offerte kunt stellen.

Opdrachtverstrekking
Na het akkoord op de offerte volgt er een installatie overeenkomst en zullen wij de benodigde materialen gaan bestellen. Ook ontvang je dan een planning van ons.

Detailontwerp

We gaan ook gelijk aan de slag met de engineering; dit betekent dat wij in detail gaan uittekenen hoe de installatie geplaatst en aangesloten zal gaan worden.

(Veilige) installatie

Tijdens de schouw is er onder andere gekeken naar de locatie van de omvormer, de aansluiting in de technische ruimte, de kabelroute en welke veiligheidsaspecten bij het werk komen kijken. Wij willen uiteraard dat al onze mensen 's avonds weer zonder kleerscheuren naar huis kunnen gaan.

Testen en oplevering
Nadat het zonnestroomsysteem is geïnstalleerd en is getest kan deze op het stroomnet aangesloten worden.
Als alles naar behoren werkt zullen wij alle documentatie digitaal aan jou versturen.