Kwaliteit


"Een zonnestroomsysteem moet minimaal 15 tot 25 jaar energie produceren "

Naast dat wij het erg belangrijk vinden om onze werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren is het uiteraard ook noodzakelijk om met A kwaliteit producten te werken.
Het zonnestroomsysteem moet jarenlang energie produceren en wij werken uitsluitend met waarvan is bewezen dat ze van topkwaliteit zijn en zeer goede garantievoorwaarden hebben.

Tier 1 zonnepanelen

Wij kiezen bewust voor Tier 1 fabrikanten, om onze hoge standaarden van kwaliteit te kunnen blijven waarmaken.
Een Tier 1 classificatie krijgt een fabrikant niet zomaar. Zonnepaneelfabrikanten moeten aan verschillende eisen voldoen om als Tier 1 fabrikant benoemd te worden. De eisen van een Tier 1 zonnepaneelfabrikant zijn onder andere; verticale integratie, investeert veel in research & development (R&D), de productie is volledig geautomatiseerd en de fabrikant produceert al minimaal 5 jaar zonnepanelen.

De eisen voor een Tier 1 classificatie zijn opgesteld door Bloomberg New Energy Finance. Naast bovenstaande eisen, wordt er ook nauw gelet op de financiële status van de fabrikant. Zo moet een zonnepaneelfabrikant haar producten geleverd heeft aan minimaal vijf verschillende projecten die gefinancierd zijn door vijf verschillende banken in de afgelopen twee jaar.