Over ons


"Hier komen passie, kwaliteit en techniek samen"

SolarForce Systems is een jong bedrijf dat in 2019 is gestart met de ontwikkeling, engineering en realisatie van zonnestroomsystemen.
Wij zijn echter al veel langer actief in de wereld van elektrotechniek. Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met de installatie van kabeltelevisie-, internet-, WiFi- en glasvezelnetwerken. De stap naar zonnestroomsystemen hebben wij gemaakt omdat wij steeds vaker hoorden dat de kwaliteit van dergelijke installaties te wensen over liet. 
Wij komen onze afspraken na en wij komen altijd bij jou langs om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden die wij gaan verrichten.

Wij zijn gewend om kwaliteit te leveren. Voor ons erg logisch maar in de praktijk wordt het vaak als uitzonderlijk gezien.
Voor ons is het erg leuk om ons op een nieuwe markt te richten maar wel met dezelfde kwaliteitsstandaarden zoals die wij gewend zijn.
Wij zijn er dan ook erg trots op dat wij onder andere KiesZon en Sun- Windenergy en GroenLeven tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

Wij gaan uiteraard ook graag voor jou aan de slag om jouw dak om te toveren tot een duurzame en veilige energiecentrale.

Wij zijn geregistreerd Solar-Topfitter en Solar-Specialist

Onze partners: