Zakelijke klant (MKB)


"Wij staan voor duidelijkheid, kwaliteit en ontzorging"

Voor ons is het ontzettend belangrijk dat er een goede klik is met de partijen met wie wij samenwerken. Dit zal voor jou als ondernemer niet anders zijn en daarom komen wij altijd langs voor een kennismaking. Zo krijgen we een goede indruk van elkaar en kunnen wij gelijk het pand beter in kaart brengen. Op het moment dat we langskomen hebben we via luchtfoto's al bekeken wat er mogelijk is qua zonnepanelen. Dit maakt ons gesprek een stuk efficiënter.
Het uiteindelijke doel van het gesprek is om voldoende informatie te verzamelen zodat wij een duidelijke businesscase op kunnen stellen.

 

Advisering & Voorbereiding

Wij begeleiden je door het hele proces van de installatie van het zonnestroomsysteem en kunnen je helpen bij het aanvragen van subsidies. Ook ondersteunen wij, indien van toepassing, bij het contact met de netbeheerder, CertiQ, RVO en en kunnen wij de Bruto Productie Meter (BPM) aanvragen.
En nadat wij jouw pand hebben bezocht kunnen wij ook aan de slag met het maken van de stringplannen en overige technische tekeningen.
Ook ontvang je van ons een projectplanning en een veiligheid- & realisatieplan.

Installatie 

Nadat alle technische tekeningen zijn gemaakt en wij alle materialen hebben ingekocht kunnen we starten met de installatie van jouwzonnestroomsysteem.
Afhankelijk van omvang van het zonnestroomsysteem zijn wij enkele dagen tot weken bezig met de montage. In deze periode proberen wij uiteraard zo min mogelijk overlast te bezorgen in de dagelijkse bedrijfsvoering.
Bekijk hier een aantal zakelijke projecten die wij hebben gerealiseerd.

Monitoring

Indien je dat wenst kunnen wij ook het onderhoud & monitoring van het zonnestroomsysteem verzorgen.
De mogelijkheden hiervan kunnen wij met jou bespreken.